boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vivy

Een supermarkt bezoeken in Vivy? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref jij alle bruikbare data m.b.t. supermarkten in Vivy. Direct boodschappen zoals Ginger Ale, Beenham en fricandeau en Wc-papier of artikelen van erkende merken als BenBits en Kraepelien & Holm online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle gegevens over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek je supers bij jou in de buurt. Kies een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Vivy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vivy

Welke supermarkt is nu geopend in Vivy?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn en Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde geldt voor supers als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en bekijk of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt virton

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vivy?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Luxemburg vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Uitnodigingen of Chorizo worst van welbekende merken als Duyvis en Aglianico binnen 24 uur laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Let op: → Zoek online supermarkten in de streek Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt virelles.

Pick Up Point Vivy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Vivy een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Koffiemelk t/m Schoonmaakazijn en alles van onder andere Freedent en Haust, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Kabeljauwschotel met groene kruiden en boerenkaas, Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Broodje Zalm. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Vivy

Leave a Comment