boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Villers-sur-Lesse

Een supermarkt bezoeken in Villers-sur-Lesse? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Hier tref jij alle relevante feiten met betrekking tot supermarkten in Villers-sur-Lesse. Meteen boodschappen zoals Papier, Servetten en Mediterraans of boodschappen van erkende merken als Dudok en Dreft online bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden ontdek je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar alle informatie. [jobs location=Villers-sur-Lesse-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Villers-sur-Lesse

Welke supermarkt is nu open in Villers-sur-Lesse?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor supermarkten als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Al gesloten? Geen paniek! Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt villers-poterie

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Villers-sur-Lesse?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. De meeste artikelen als Robijn of Juliennesoep van merken als WR of Monte Scroppino lekker makkelijk laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de buurt van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt villers-lez-heest.

Pick Up Point Villers-sur-Lesse

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Villers-sur-Lesse wat voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Diepvriesgroente t/m Wc-papier en goederen van vertrouwde merken als De Borgen of Neutrogena, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Crostini met komkommer en paling, Tagliatelle, scampi’s, gegrilde groenten in tomatensaus of Broodje Boeren Ham. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Villers-sur-Lesse

Leave a Comment