boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Villers-Sainte-Gertrude

Boodschappen doen bij een supermarkt in Villers-Sainte-Gertrude? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina tref je de meeste feiten met betrekking tot supermarkten in Villers-Sainte-Gertrude. Meteen boodschappen zoals bijvoorbeeld Huishoudelijk, Lucifers en Crème fraîche of producten van welbekende merken als Nutrilon en Vegetarische visboer via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook bruikbare data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer mensen bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder check je alle supermarkten. Selecteer een winkel en check alles wat je moet weten. [jobs location=Villers-Sainte-Gertrude-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Villers-Sainte-Gertrude

Welke supermarkt is nu geopend in Villers-Sainte-Gertrude?

Direct boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Spar en ook Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor filialen van Jan linders. Met name bij de grote filialen. Vaak kan je daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en check of de winkel open is of niet. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt villers-perwin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Villers-Sainte-Gertrude?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg merken we een groeiend aantal bezorgdiensten. Alle boodschappen als Snack en Alcoholvrij mousserend van geliefde merken als Prestige du Rhone en/of Argento probleemloos thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Ook de online supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt villers-le-temple.

Pick Up Point Villers-Sainte-Gertrude

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Villers-Sainte-Gertrude een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alles van Augurken en uitjes t/m Hagelslag en artikelen van welbekende merken als Isla of La Gelateria di Piaz, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Mossel-plaatpizza, Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Villers-Sainte-Gertrude

Leave a Comment