boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Villers-Poterie

Boodschappen doen bij een supermarkt in Villers-Poterie? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle belangrijke info met betrekking tot supermarkten in Villers-Poterie. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Hazelnoot- en chocoladepasta, Wereld diepvries maaltijden en Luchtverfrissers of boodschappen van merken als Taurasi en Sisi via internet inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide tips over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Opvallend veel huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder doorzoek je de winkels. Selecteer een winkel en zoek naar meer details. [jobs location=Villers-Poterie-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Villers-Poterie

Welke supermarkt is nu open in Villers-Poterie?

Direct boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Plus, Jumbo, Coop en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Maak een keuze en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen doen via internet. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt villers-le-peuplier

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Villers-Poterie?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Kleurpotloden en/of Meergranen vlees van betrouwbare merken als Val-Dieu en/of Val-Dieu wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt villers-la-ville.

Pick Up Point Villers-Poterie

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Villers-Poterie een uitkomst. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Popcorn tot Toetjes en goederen van geliefde merken als Neptunus of Augustijn, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst, Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes of Broodje Parma Ham. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Villers-Poterie

Leave a Comment