boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Villers-le-Temple

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Villers-le-Temple? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees je alle bruikbare feiten over de supermarkten in Villers-le-Temple. Vandaag nog boodschappen als Whisky, Natriumarm en Snoepmix of boodschappen van vertrouwde merken als Slendier en Jean Dumont op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over de nieuwe hype: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Meer en meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen check je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Villers-le-Temple-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Villers-le-Temple

Welke supermarkt is nu open in Villers-le-Temple?

Meteen boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Plus, Spar, Albert Heijn en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt villers-la-tour

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Villers-le-Temple?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle denkbare boodschappen zoals Spieren en botten of Toiletpapier van geliefde merken als Similasan en Rabenhorst handig laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je je bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Handig: → Zoek online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt villers-l-eveque.

Pick Up Point Villers-le-Temple

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Villers-le-Temple wat voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Meloen en kokosnoot tot Vuilnisemmerzakken en boodschappen van welbekende merken als Guy de Saint-Flavy of Dorset, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Krokante sliptong met eiersaus, Varkensprocureur in jus of Spinazie à la crème met champignons. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Villers-le-Temple

Leave a Comment