boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Villers-l’Evêque

Op zoek naar een supermarkt in Villers-l’Evêque? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier tref jij de meeste feiten betreffende supermarkten in Villers-l’Evêque. Probleemloos boodschappen zoals Spons, Haaskarbonade en Speciale soep of producten van A-merken als Blue Wonder en KidsClin online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden doorzoek je alle supermarkten. Selecteer een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Villers-l-Evêque-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Villers-l'Evêque

Welke supermarkt is nu open in Villers-l’Evêque?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Coop, Plus, Albert Heijn of bijv. Aldi en/of Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor supers als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Check ook alles over Supermarkt villerot

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Villers-l’Evêque?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgservices. Alle boodschappen als Frituur en Italiaanse mix van erkende merken als Broxomatic en/of De Prael supersnel aan huis bezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Vaak heb je jouw order de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Hint: → Zoek online supermarkten in de regio Luik. Of lees meer over Online supermarkt ville-en-hesbaye.

Pick Up Point Villers-l’Evêque

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Villers-l’Evêque een uitkomst. Jij benut dan het comfort van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Vissticks t/m Port en spullen van erkende merken als Glen Mansion en Smokehead, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Witlofschuitjes met Hollandse garnalen, Kerriesoep of Broodje Peper Paté. 10 minuutjes opwarmen, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Villers-l’Evêque

Leave a Comment