boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ville-en-Hesbaye

Meteen shoppen bij een supermarkt in Ville-en-Hesbaye? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Onderaan de pagina vind je alle relevante informatie m.b.t. supermarkten in Ville-en-Hesbaye. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Speklap, Chips in koker en Wildvlees of supermarkt-producten van topmerken als Madegood en Agristo online inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Zometeen tref je de lokale supers. Selecteer een winkel en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Ville-en-Hesbaye-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ville-en-Hesbaye

Welke supermarkt is nu geopend in Ville-en-Hesbaye?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen nood. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt viesville

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Ville-en-Hesbaye?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Droge voeding en Beschuit van welbekende merken als Dash en Delacre handig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt viersel.

Pick Up Point Ville-en-Hesbaye

Wil jij online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Ville-en-Hesbaye een uitkomst. Je geniet dan van de voordelen van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Haargel tot Couscous en goederen van erkende merken als Grans Fassian of Taft, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Gevulde zalmforel, Thaise curry of Broodje Jonge Kaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Ville-en-Hesbaye

Leave a Comment