boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vieux-Waleffe

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Vieux-Waleffe? Wil je weten welkesupermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij alle belangrijke info betreffende supermarkten in Vieux-Waleffe. Probleemloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Kipfilet, Varkensfilet en Vlekverwijderaars of items van onder andere Pauwel en Moksi Patoe online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook actuele nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per winkelbezoek. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?In het midden van de pagina bekijk je de lokale supers. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Vieux-Waleffe-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vieux-Waleffe

Welke supermarkt is nu open in Vieux-Waleffe?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij locaties van Coop, Spar, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en check of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt viersel

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vieux-Waleffe?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Luik vinden we meer en meer boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Pennen en potloden of Saus van geliefde merken als Prospan of Randwijck lekker makkelijk thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt vichte.

Pick Up Point Vieux-Waleffe

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Vieux-Waleffe een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Ham t/m Uitjes en boodschappen van welbekende merken als Nice en Lindt, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Zeeduivel met spek en rozemarijn, Tortellini met gehakt en kaas of Stamppot rucola met zongedroogde tomaten. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Vieux-Waleffe

Leave a Comment