boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Viesville

Op zoek naar een supermarkt in Viesville? Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees je alle bruikbare info met betrekking tot supermarkten in Viesville. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Bodycreme, Pastasauzen en Ontbijtkoek of items van betrouwbare merken als Cavelli en Fonseca online inkopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer details over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €22,50 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen terecht?Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan doorzoek je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Viesville-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Viesville

Welke supermarkt is nu open in Viesville?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Plus, Spar, Coop of bijv. Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supers als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt vielsalm

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Viesville?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Zeep – intiem en/of Ijsje van A-merken als Bello Dolce of Oreo vlug en voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Tip: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt vezon.

Pick Up Point Viesville

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Viesville erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Vis t/m Kippenpoten en spullen van betrouwbare merken als Arizona of FC Barcelona, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Op de huid gebakken zeebaars met Hollandse caponata, Bami babi pangang of Broodje Ham/Kaas. Even de magnetron in, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Viesville

Leave a Comment