boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vierset-Barse

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Vierset-Barse? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind jij alle bruikbare data met betrekking tot supermarkten in Vierset-Barse. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Snoeprollen, Knoflook en Bier en sterke drank en aperitieven of artikelen van onder andere Julia en Luminarc online bestellen en bezorgen? Je vindt daar ook praktische details over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer mensen doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supers kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan ontdek je de lokale supers. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar praktische details. [jobs location=Vierset-Barse-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vierset-Barse

Welke supermarkt is nu geopend in Vierset-Barse?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij winkels van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supermarkten als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt viane

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Vierset-Barse?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Loempia of Leverworst van betrouwbare merken als Lemco en Chovi Cheff supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt veurne.

Pick Up Point Vierset-Barse

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Vierset-Barse ideaal voor jou. Je geniet dan van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Luchtverfrissers tot Sushi rijst en alles van merken als Eliterna en Marco Porello, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Pastasalade met zalm en rucola, Rundergoulash of Stamppot Hutspot met worst. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Vierset-Barse

Leave a Comment