boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Viemme

Op zoek naar een supermarkt in Viemme? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle belangrijke feiten over de supermarkten in Viemme. Eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Cheese & onion chips, Mangosap en Vogel of boodschappen van bijvoorbeeld Touraine en Theranal online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige data over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Benieuwd welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen doorzoek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en vind bruikbare informatie. [jobs location=Viemme-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Viemme

Welke supermarkt is nu open in Viemme?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Spar, Coop, Plus en Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supers als Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en raadpleeg op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt vezin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Viemme?

Een gesloten supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik constateren we opvallend veel bezorgdiensten. Alle boodschappen als Snacksauzen en/of Biscuit van A-merken als Chatar en/of Angry Birds simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt verviers.

Pick Up Point Viemme

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Viemme een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Poeders t/m Diepvries vlees en alles van welbekende merken als Polderkaas en Lamisil, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Bestel dan een magnetronmaaltijd als Zeeduivelmedaillons met korianderpesto, Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree of Broodje Jonge Kaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Viemme

Leave a Comment