boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vezon

Meteen shoppen bij een supermarkt in Vezon? Direct achterhalen super nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees je alle relevante info over de supermarkten in Vezon. Direct boodschappen zoals bijv. Wit vlees, Was en Vis of artikelen van bijvoorbeeld Maruka en Lekker&Anders online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Vezon-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vezon

Welke supermarkt is nu geopend in Vezon?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij filialen van Plus, Coop, Spar, Albert Heijn en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en achterhaal of de winkel open is of niet. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt vertrijk

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vezon?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen vind je steeds meer opties voor supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Suikervrij en/of Picalilly saus van welbekende merken als Van Wijngaarden en/of Provamel simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij de gehele bestelling de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Check alle online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt verlaine.

Pick Up Point Vezon

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Vezon een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Glutenvrije maaltijden tot Tosti en spullen van bijvoorbeeld Domaine Chatelain of OB, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gemarineerde ansjovis, Wokgroenten teriyaki of Couscous, kip, mergueze worst. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Vezon

Leave a Comment