boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vesqueville

Zoek je de beste supermarkt in Vesqueville? Wil je weten welkesupermarkt vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina lees je vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Vesqueville. Zonder problemen boodschappen zoals bijvoorbeeld Cannelloni, Biscuit en Vuilnisemmerzakken of artikelen van geliefde merken als Liga en Finca Valdepiedra via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook meer tips over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €25 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Meer en meer Nederlanders doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina check je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Vesqueville-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vesqueville

Welke supermarkt is nu open in Vesqueville?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de lokale supermarkten hanteren aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Spar, Albert Heijn, Coop en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Meer weten? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt verlaine

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vesqueville?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Pap en Muesli van top-merken als Dark and Lovely en/of Enrico simpel en snel thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de aankopen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt velzeke-ruddershove.

Pick Up Point Vesqueville

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Vesqueville ideaal voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alles van Badkamerreiniger t/m Leverworst en artikelen van onder andere Boston of Mr Muscle, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een vriesverse maaltijd als Scholfilet met romige courgette, Wokgroenten teriyaki of Pompoensoep met vermicelli. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Vesqueville

Leave a Comment