boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Verviers

Meteen shoppen bij een supermarkt in Verviers? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina vind jij vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Verviers. Probleemloos boodschappen als Asperge en artisjok en selderij, Vanille vla en Nootmuskaat of producten van onder andere Perspirex en Kellogg’s online kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De supermarktbon ligt al gauw op €30 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder bekijk de verschillende aanbieders. Klik op een shop en vind alle informatie. [jobs location=Verviers-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Verviers

Welke supermarkt is nu open in Verviers?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Jumbo, Albert Heijn, Coop, Spar en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt vergnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Verviers?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Luik vinden we meer en meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Spieren en botten en/of Melk van A-merken als Sumarroca en Catisfactions vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt veltem-beisem.

Pick Up Point Verviers

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Verviers ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Donner kebab tot Schimmel- en voegenreiniger en spullen van erkende merken als Oedipus of Chateau Maucaillou, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een vriesverse maaltijd als Ciabatta met wijtingsalade, Kreeftensoep of Broodje Oude Kaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Verviers

Leave a Comment