boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vertrijk

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Vertrijk? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina lees jij alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Vertrijk. Lekker makkelijk boodschappen als Haar, Papier en Puzzels of items van geliefde merken als Pomerol en De Graanschuur via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel de internet-supermarkt. Meer en meer mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Vertrijk-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vertrijk

Welke supermarkt is nu open in Vertrijk?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Spar, Jumbo, Coop, Albert Heijn en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor onder andere Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en ontdek of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt vencimont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vertrijk?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Vlaams Brabant constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Scharreleieren of Kaneel van bijvoorbeeld Cantine Pellegrino en Replay eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de regio Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt velroux.

Pick Up Point Vertrijk

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Vertrijk een prima methode. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Zuurkool en hutspot t/m Asperges en producten van onder andere Cif en Zuivelhoeve, haal jij gewoon af bij een supermarkt ophaalpunt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Broccolicrèmesoep met paling en amandelen, Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat of Broodje Kipfilet. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Vertrijk

Leave a Comment