boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Verlée

Op zoek naar een supermarkt in Verlée? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website vind jij alle handige info rondom supermarkten in Verlée. Zonder problemen boodschappen als bijv. Meergranen rijst, Kiemgroente en Salades of items van topmerken als Tosya en Swiet Moffo online kopen en bezorgen? Je leest hier ook bruikbare gegevens over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bestelling. Een trend van de laatste maanden is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer consumenten gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen terecht?En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder doorzoek je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Verlée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Verlée

Welke supermarkt is nu geopend in Verlée?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Coop en ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor onder andere Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt waar en wanneer je maar wil bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Bekijk ook alle info over Supermarkt veltem-beisem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Verlée?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Namen constateren we opvallend veel boodschappen bezorgdiensten. De meeste artikelen als Sinaasappels en mandarijnen en Koffie van erkende merken als Moksi Patoe of Maxim zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de regio Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt vellereille-les-brayeux.

Pick Up Point Verlée

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Verlée erg relevant voor jou. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Rijstwafels t/m Tandenstokers en artikelen van A-merken als Awesome of Friesche Vlag, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: heb je weinig tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Kabeljauwmoten met kruidenboter, Gehaktballetjes in uienjus of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Verlée

Leave a Comment