boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Velroux

Op zoek naar een supermarkt in Velroux? Erachter komen welke supermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op deze pagina vind jij alle belangrijke feiten met betrekking tot supermarkten in Velroux. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Koekjes met chocolade, Zoet zachte drop en Gesneden groente of items van erkende merken als Selsun en Dolceria Alba online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare tips over opties m.b.t. online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Een interessante trend is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke super vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder doorzoek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Velroux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Velroux

Welke supermarkt is nu geopend in Velroux?

Direct de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Plus, Albert Heijn, Coop of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor winkels als Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Schrik niet. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt veldegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Velroux?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Pudding of Stroopwafels van top-merken als Badedas of Beneful simpelweg bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt veerle.

Pick Up Point Velroux

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Velroux een prima methode. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Filterzakjes tot Pannenkoeken en spullen van merken als Ecosym en Croky, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Spaghetti met roze garnalen, Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes of Kippensoep met vermicelli. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Velroux

Leave a Comment