boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vaux-sur-Sûre

Zoek je de beste supermarkt in Vaux-sur-Sûre? Wil je weten welkesuper nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website lees jij alle bruikbare feiten rondom supermarkten in Vaux-sur-Sûre. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Verzorging, Soja en Verse sappen of supermarkt-producten van topmerken als Mucoangin en Statesman online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook uitgebreide informatie over de trends rondom online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer meer dan 100 bezoekjes per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel boodschappers maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina check je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en spot praktische details. [jobs location=Vaux-sur-Sûre-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vaux-sur-Sûre

Welke supermarkt is nu open in Vaux-sur-Sûre?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij afdelingen van Coop, Plus, Jumbo, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken in de regio. Maak een keuze en raadpleeg de actuele openingstijden.Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt vaulx-lez-chimay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Vaux-sur-Sûre?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Spaarlampen of Bindmiddel van erkende merken als Leffe of Casademont op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij alle boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt varsenare.

Pick Up Point Vaux-sur-Sûre

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Vaux-sur-Sûre wat voor jou. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Rode bieten tot Italiaans en alles van topmerken als Le Chat of Speyburn, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een warme maaltijd als Waterzooi van vis en lentegroenten, Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree of Broodje Parmaham. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Vaux-sur-Sûre

Leave a Comment