boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vaux-sous-Chèvremont

Boodschappen doen bij een supermarkt in Vaux-sous-Chèvremont? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina lees jij de meeste data met betrekking tot supermarkten in Vaux-sous-Chèvremont. Moeiteloos boodschappen als Conditioner, Veldsla en Hongaars of items van welbekende merken als Keulen en Head & Shoulders online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige tips over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per aankoop. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders bestellen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen terecht?Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? In het midden van de pagina bekijk je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en check praktische details. [jobs location=Vaux-sous-Chèvremont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vaux-sous-Chèvremont

Welke supermarkt is nu geopend in Vaux-sous-Chèvremont?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Coop, Jumbo, Spar en natuurlijk Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor onder andere Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en bekijk of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Check ook alles over Supermarkt vaulx

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vaux-sous-Chèvremont?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Snoeprollen en Pizza’s van erkende merken als Zantac en/of Fanta eenvoudig thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Vind online supermarkten in de regio Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt varendonk.

Pick Up Point Vaux-sous-Chèvremont

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Vaux-sous-Chèvremont een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. De meeste boodschappen zoals Stompkaarsen tot Cordon bleu en alles van onder andere Airwick of Compaxo, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Spinaziestampot met zalm, Gepaneerde varkensschnitzel of Erwtensoep met rookworst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Vaux-sous-Chèvremont

Leave a Comment