boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Vaux-lez-Rosières

Een supermarkt bezoeken in Vaux-lez-Rosières? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle bruikbare gegevens m.b.t. supermarkten in Vaux-lez-Rosières. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Koffiepads, Leverpastei en Bami of boodschappen van geliefde merken als Herz en Mouton Cadet via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date details over online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €30 per boodschappenlijstje. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Steeds meer Nederlanders doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Bij wie kan ik op een feestdag shoppen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina doorzoek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en vind alle informatie. [jobs location=Vaux-lez-Rosières-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Vaux-lez-Rosières

Welke supermarkt is nu open in Vaux-lez-Rosières?

Snel boodschappen inslaan? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo en ook Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor filialen van Hoogvliet. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en achterhaal de actuele openingstijden.Niet meer open? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt vaucelles

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Vaux-lez-Rosières?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Chocoladepasta of Scheergel van bijvoorbeeld Jean Paul Gaultier of Camden Park handig thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Tip: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of lees meer over Online supermarkt vance.

Pick Up Point Vaux-lez-Rosières

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Vaux-lez-Rosières ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Gezichtsreiniging t/m Schnitzel en cordon bleu en artikelen van welbekende merken als Byte-X en Aliwen, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Tapasspiesje van haring, Beef teriyaki Tjap tjoy Gele rijst of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Even de magnetron in, en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Vaux-lez-Rosières

Leave a Comment