boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ursel

Boodschappen doen bij een supermarkt in Ursel? Nieuwsgierig welke super nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina vind jij alle handige info met betrekking tot supermarkten in Ursel. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Wc-papier, Snijworst en Tomaat of items van vertrouwde merken als Deliziosa en Finnegan online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook alle tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel huishoudens bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onderaan doorzoek je de winkels. Kies een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Ursel-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ursel

Welke supermarkt is nu geopend in Ursel?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Plus, Spar, Coop of bijv. Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en achterhaal of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt uitbergen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ursel?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Loempia en Sushi benodigdheden van vertrouwde merken als Baluarte en Bavaria wanneer het jou uitkomt thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij alle artikelen voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt turnhout.

Pick Up Point Ursel

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Ursel ideaal voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles van Gesneden groente tot Surinaamse maaltijd en alles van topmerken als Pain du Chateau en Broodatelier, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: houd je niet van koken? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Mosselen op z’n Vlaams, Varkensoester, spinazie à la crème, gekookte krieltjes of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Ursel

Leave a Comment