boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Uikhoven

Boodschappen doen bij een supermarkt in Uikhoven? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind jij alle belangrijke info met betrekking tot supermarkten in Uikhoven. Zonder problemen boodschappen als bijv. Versiering, Droge rosé en Vleeswaren of boodschappen van merken als Anta Flu en Jonnie & Oos via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook actuele tips over online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bestelling. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Al duizenden mensen maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je de regionale supermarkten. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Uikhoven-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Uikhoven

Welke supermarkt is nu open in Uikhoven?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Handig: de lokale supermarkten hanteren klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop of bijv. Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor onder andere Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken in de regio. Tik op een super en achterhaal de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt trois-ponts

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Uikhoven?

Is het buiten openingstijden? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Pistache noten en/of Chocolade vla van geliefde merken als Caribbean Gold of Casal Mendes probleemloos thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorgen of afhalen. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Limburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt tremelo.

Pick Up Point Uikhoven

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Uikhoven wat voor jou. Je hebt dan het gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Geschenksets t/m Taart en spullen van erkende merken als Colman’s of Beefeater, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Bruschetta Hollandse garnalen, Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Varkensfilet in jus met koolraap. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Uikhoven

Leave a Comment