boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Trois-Ponts

Meteen shoppen bij een supermarkt in Trois-Ponts? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees jij de meeste details rondom supermarkten in Trois-Ponts. Nu boodschappen zoals bijv. Biologische Producten, Gekookte worst en Uitjes of boodschappen van betrouwbare merken als Federico Paternina en Nickelodeon via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook actuele details over online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden bekijk je de lokale supers. Selecteer een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Trois-Ponts-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Trois-Ponts

Welke supermarkt is nu open in Trois-Ponts?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij filialen van Coop, Jumbo, Spar, Plus of bijv. Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde verhaal voor supers als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de winkel open is of niet. Al gesloten? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt treignes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Trois-Ponts?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luik vinden we meer en meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Italiaanse diepvries maaltijd of Mondverzorging en koortslip van merken als What a Melon en/of Asbach wanneer jij wil aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt tourpes.

Pick Up Point Trois-Ponts

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Trois-Ponts wat voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alles van Quiches tot Servetten en producten van vertrouwde merken als Costa Ligure of Lekker uit Limburg, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zalmsoesjes, Gepofte aardappels of Broodje Boeren Ham. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Trois-Ponts

Leave a Comment