boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tremelo

Meteen shoppen bij een supermarkt in Tremelo? Erachter komen welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder vind je alle bruikbare info m.b.t. supermarkten in Tremelo. Wil jij boodschappen als bijv. Luchtverfrissers, Eau de toilette en Worstjes of boodschappen van A-merken als Swallow Globe Brand en Always op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook actuele details over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina tref je de lokale supers. Selecteer een winkel en check bruikbare informatie. [jobs location=Tremelo-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tremelo

Welke supermarkt is nu geopend in Tremelo?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Albert Heijn, Coop, Plus en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor onder andere Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar zoek je de supermarkten in de regio. Maak een keuze en check of de winkel open is of niet. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag bestellen bij een van de online supers. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt tourpes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tremelo?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Suikervrije drop of Kaarsen van erkende merken als Boska en Toptools gemakkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt tourinnes-saint-lambert.

Pick Up Point Tremelo

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Tremelo erg relevant voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Eigenlijk alle producten als Bad tot Baby speelgoed en alles van merken als Cirio en Cantele, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Nijlbaars met peterseliesalsa, Lamsvlees in rozemarijnsaus of Broodje Rookvlees. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Tremelo

Leave a Comment