boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Trembleur

Boodschappen doen bij een supermarkt in Trembleur? Uitzoeken welke super nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees jij alle belangrijke data rondom supermarkten in Trembleur. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Leverpastei, Tapas en Bladsla of boodschappen van A-merken als Dreft en Maaslander online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige tips over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden Nederlanders doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke winkels kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan doorzoek je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en check belangrijke gegevens. [jobs location=Trembleur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Trembleur

Welke supermarkt is nu open in Trembleur?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Plus, Albert Heijn, Spar en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor filialen van Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel open is of niet. Al gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt tournay

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Trembleur?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Auto en Spread van welbekende merken als Mijnlijfolie en Drink Me Chai simpel en snel aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je je bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de regio Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt tourinnes-la-grosse.

Pick Up Point Trembleur

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Trembleur een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Rundervink tot Jus uitjes en boodschappen van geliefde merken als Wartner en Valess, kun je zonder kosten ophalen bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Zeewolf met parmaham en olijven, Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Stamppot Hutspot met worst. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Trembleur

Leave a Comment