boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Trazegnies

Zoek je de beste supermarkt in Trazegnies? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website tref je alle handige info met betrekking tot supermarkten in Trazegnies. Wil jij boodschappen zoals Atjar, Sperziebonen en Gedroogde tomaten of boodschappen van onder andere Catisfactions en Neptunus via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook actuele gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €27,50 per aankoop. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden huishoudens gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super vanavond nog open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen doorzoek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Trazegnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Trazegnies

Welke supermarkt is nu geopend in Trazegnies?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij locaties van Plus, Albert Heijn, Spar, Jumbo en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Deen. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en ontdek of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kan nu 24/7 bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt tourinnes-saint-lambert

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Trazegnies?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Pandan rijst en Shampoo van top-merken als Whale’s Tale of Cyclamen binnen 24 uur aan huis bezorgd. Wie wil dat nu niet? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de aankopen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Vind online supermarkten in de regio Henegouwen. Lees nu ook alles over Online supermarkt torhout.

Pick Up Point Trazegnies

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Trazegnies wat voor jou. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Fruitbiscuit t/m Wasverzachters en producten van erkende merken als Bubblicious en Domecq, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Bestel dan een koelverse maaltijd als Haring met rauwe bieten & kersen, Beef Squats of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Trazegnies

Leave a Comment