boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tournai

Een supermarkt bezoeken in Tournai? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder vind je alle handige details rondom supermarkten in Tournai. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Alcoholvrij mousserend, Batterijen en Zoute kaas biscuits of items van vertrouwde merken als Potter’s en Prevalin online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook alle data over de trends rondom online boodschappen bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij wie kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden ontdek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en check praktische details. [jobs location=Tournai-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tournai

Welke supermarkt is nu geopend in Tournai?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij shops van Plus, Coop, Albert Heijn, Spar maar ook Lidl en Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor filialen van Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt torgny

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tournai?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle boodschappen als Schnitzel en cordon bleu of BBQ vlees van betrouwbare merken als Faber en/of Blink zonder problemen thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt tongre-saint-martin.

Pick Up Point Tournai

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Tournai een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Haarkleuring t/m Pizza’s en producten van geliefde merken als Fresh Up of Ariel, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Garnalenspiesjes met tomatenknoflooksaus, Rundergehakt, witlof, aardappelpuree of Broodje Parmaham. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Tournai

Leave a Comment