boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tourinne

Zoek je de beste supermarkt in Tourinne? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina vind jij alle belangrijke info met betrekking tot supermarkten in Tourinne. Zonder problemen boodschappen zoals Fruitige rode wijn, Bloem en Basmati rijst of boodschappen van merken als Hartevelt en Dom Fontaine-Gagnard op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date details over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Beneden tref de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en check belangrijke gegevens. [jobs location=Tourinne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tourinne

Welke supermarkt is nu open in Tourinne?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is nu open? Ideaal: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus en Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor bijvoorbeeld Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Scroll naar boven, daar vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en ontdek of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt tongre-saint-martin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Tourinne?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Spekken & schuimpjes en Insectenbestrijding van welbekende merken als Pave d’affinois en Beyerlander voordelig thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Bij veel internet-supers heb je de gehele bestelling binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt tongeren.

Pick Up Point Tourinne

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Tourinne ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Frisse fruitdranken tot Tandenstokers en producten van vertrouwde merken als Tanqueray of Glenkinchie, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: houd je niet van koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Geroosterde zeewolf met pittige mangosaus, Tapasballetjes in arrabiatasaus Bladspinazie Tortelloni of Broodje Gekookte Ham. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Tourinne

Leave a Comment