boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tontelange

Een supermarkt bezoeken in Tontelange? Direct achterhalen supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle handige details over de supermarkten in Tontelange. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Snoep en koek en chips, Chocoladepasta en BBQ vlees of boodschappen van geliefde merken als Ponche Kuba en Chateau Sigalas via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook bruikbare data over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €27,50 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel Nederlanders kopen de boodschappen online, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke supermarkt vandaag open is? Bij wie kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je de lokale supers. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Tontelange-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tontelange

Welke supermarkt is nu open in Tontelange?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar en Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en check of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt tongeren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tontelange?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Zoet zachte drop of Frituur van top-merken als Jack Klijn of Bintang wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Check de openingstijden

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Vind online supermarkten in de provincie Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt toernich.

Pick Up Point Tontelange

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Tontelange wat voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Augurken tot Fruitsalade en boodschappen van bijvoorbeeld Servero en Havana Club, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Gepaneerde Hollandse garnalen, Kip tikka massala, basmatirijst of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Tontelange

Leave a Comment