boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tongerlo

Meteen shoppen bij een supermarkt in Tongerlo? Direct achterhalen super vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze pagina tref je de meeste info wat betreft supermarkten in Tongerlo. Lekker makkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Kaki en papaya en cherimoya, Mosterdzaad en Hongaars of boodschappen van erkende merken als Cavelli en West via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook alle tips over online boodschappen bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €30 tot €35 per bestelling. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag terecht?En niet onbelangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden bekijk je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en spot meer details. [jobs location=Tongerlo-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tongerlo

Welke supermarkt is nu open in Tongerlo?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en natuurlijk Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor winkels als Dekamarkt. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Hierboven tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en raadpleeg of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt tisselt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tongerlo?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Antwerpen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Ontbijtpap of Filterkoffie van top-merken als Russian Standard en Bacardi voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt tinlot.

Pick Up Point Tongerlo

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Tongerlo wat voor jou. Je hebt dan het comfort van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Kant en klaar maaltijdsalade t/m Speciaal bieren en artikelen van onder andere Palacio en Christina Aguilera, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Let op: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Kabeljauw met courgette en kaas, Kip Andorra of Broodje Gekookte Ham. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Tongerlo

Leave a Comment