boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tongeren

Op zoek naar een supermarkt in Tongeren? Benieuwd welke super nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Onderaan de pagina vind je alle handige gegevens rondom supermarkten in Tongeren. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Styling paste, Crèmespoeling en Vaatwas of items van A-merken als Beemster Garlic en Vitamalt online inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 per bezoekje. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Steeds meer boodschappers maken er gebruik van, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Tongeren-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tongeren

Welke supermarkt is nu geopend in Tongeren?

Vandaag nog belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij shops van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Plus en ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dekamarkt. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en bekijk de actuele openingstijden.Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt tintigny

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tongeren?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio Limburg constateren we opvallend veel supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Afbakbroden of Loempia van bijvoorbeeld Daily Organic of Beneful zonder problemen aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Vaak kies je zelf tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Vind openingstijden

Webshops van supers

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Limburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt tilly.

Pick Up Point Tongeren

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Tongeren een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alle boodschappen, van Kokosbrood tot Koek en producten van A-merken als Zuivelhoeve en Meridol, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gebakken bot met cherrytomaatjes, Boe­ren­kool­stoof met ei of Broodje Gekookte Worst. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Tongeren

Leave a Comment