boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tohogne

Boodschappen doen bij een supermarkt in Tohogne? Benieuwd welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hier lees je alle relevante info m.b.t. supermarkten in Tohogne. Lekker makkelijk boodschappen zoals Scheren, Elastiek en Meergranen rijst of producten van erkende merken als Mentho 10 en Mazzetti via internet bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal boodschappers gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina vind de verschillende aanbieders. Kies een geschikt bedrijf en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Tohogne-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tohogne

Welke supermarkt is nu geopend in Tohogne?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Spar maar ook Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in de regio. Kies een winkel en achterhaal of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt tinlot

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tohogne?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Overig en Cocktailsaus van merken als Nature Crops of Le Chat lekker makkelijk bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt tilleur.

Pick Up Point Tohogne

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Tohogne wat voor jou. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Schoonmaakmiddel tot Indonesische mix en artikelen van vertrouwde merken als GP of Canesten, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een vriesverse maaltijd als Poon van de barbecue met sjalottencompote, Boe­ren­kool­stoof met ei of Broodje Beenham. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Tohogne

Leave a Comment