boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Toernich

Zoek je de beste supermarkt in Toernich? Benieuwd welke supermarkt momenteel geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle handige feiten m.b.t. supermarkten in Toernich. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Runderlappen, Spaarlampen en Mangosap of artikelen van betrouwbare merken als La Paz en Betadine online inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €22,50 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal boodschappers doen hun aankopen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en check praktische details. [jobs location=Toernich-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Toernich

Welke supermarkt is nu open in Toernich?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Albert Heijn, Jumbo, Spar en natuurlijk Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor supermarkten als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Al gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt tilly

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Toernich?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Luxemburg zijn er steeds meer bezorgservices. Alle producten als Mangosap of Zwarte olijven van bijvoorbeeld Animo of Faja Lobi handig bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling voordelig en snel in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Luxemburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt tillet.

Pick Up Point Toernich

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Toernich wat voor jou. Jij benut dan de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Runderpoulet tot Tournedos en boodschappen van geliefde merken als Chilly of Ballarini, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Bestel dan een koelverse maaltijd als Gebakken schol met basilicumsaus, Braadworst in barbecuesaus of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Toernich

Leave a Comment