boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tinlot

Meteen shoppen bij een supermarkt in Tinlot? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind je alle belangrijke data wat betreft supermarkten in Tinlot. Nu boodschappen zoals Kippenpoten, Fris & fruitige witte wijn en Make-up kwasten of supermarkt-producten van merken als Zilver en Sanicur online kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle informatie over de trends rondom online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel mensen doen hun aankopen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke super nu open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je de winkels. Selecteer een winkel en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Tinlot-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tinlot

Welke supermarkt is nu geopend in Tinlot?

Meteen boodschappen inslaan? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij filialen van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor bijvoorbeeld Jan linders. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt tilff

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tinlot?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal bezorgservices. Alle producten als Snacks en/of Oosters van merken als Pokon en/of J.J. Darboven zonder problemen bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Niet zelden heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Kijk naar online supermarkten in de streek Luik. Of lees meer over Online supermarkt tignee.

Pick Up Point Tinlot

Direct online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Tinlot een uitkomst. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. De meeste boodschappen zoals Snoep t/m Luxe chocolade en goederen van vertrouwde merken als Abdij of Wipp, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n koelverse maaltijd als Sandwich met spekbokking, Rundergoulash of Hete Bliksem met een speklapje. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Tinlot

Leave a Comment