boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tillier

Boodschappen doen bij een supermarkt in Tillier? Direct achterhalen super vandaag open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees jij alle relevante data rondom supermarkten in Tillier. Zonder problemen boodschappen als bijvoorbeeld Blocnotes, Schoonmaakmiddel en Massage olie / huidolie of producten van A-merken als BBQ en Château l’Argenteyre online bestellen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook uitgebreide gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per aankoop. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden consumenten bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Tillier-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tillier

Welke supermarkt is nu open in Tillier?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus maar ook Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor bijvoorbeeld Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd boodschappen doen via internet. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt tihange

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tillier?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. Om en nabij Namen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Chorizo worst of Vlekkenmiddel van betrouwbare merken als Baron Otard of Dream wanneer jij wil laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je de aankopen binnen 24 uur in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Vind de voordeligste supermarkt

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt tielt-winge.

Pick Up Point Tillier

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Tillier een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Glutenvrije t/m Hamlap en boodschappen van vertrouwde merken als Take One en Lingen’s, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een vriesverse maaltijd als Gebakken zeewolf met mediterrane linzen, Gepaneerde kipschnitzel of Broodje Kip-Walnoot Salade. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Tillier

Leave a Comment