boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tilleur

Boodschappen doen bij een supermarkt in Tilleur? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees jij alle belangrijke informatie wat betreft supermarkten in Tilleur. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Turks, Zakdoekjes en Rozemarijn of artikelen van merken als Komo en Polenghi online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer informatie over de trends rondom online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Al honderden Nederlanders maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en check bruikbare informatie. [jobs location=Tilleur-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tilleur

Welke supermarkt is nu open in Tilleur?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Coop, Jumbo maar ook Aldi en Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg op dit moment open is. Dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt tignee

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tilleur?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de buurt van Luik merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Macaroni en/of Stroop van welbekende merken als Royal Mail en/of Comte du Haut-Lesc. handig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Supermarkt webwinkels

Online aanbiedingen bekijken

* Mis dit niet: → Check alle online supermarkten in de provincie Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt tielt.

Pick Up Point Tilleur

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Tilleur een prima methode. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online boodschappen doen, en je haalt de boodschappen af op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Gehaktballetjes t/m Stofzuiger en artikelen van geliefde merken als Vanka Kawat en Oasis, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: heb je weinig tijd? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Carpaccio van gerookte heilbot met vijgen, Rundvlees in tijmsaus of Stamppot prei met roomkaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Tilleur

Leave a Comment