boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tilff

Meteen shoppen bij een supermarkt in Tilff? Wil je weten welkesuper nu geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind jij alle relevante gegevens betreffende supermarkten in Tilff. Moeiteloos boodschappen zoals bijvoorbeeld Varkenshaas, Deodorant en Creme fraiche of supermarkt-producten van onder andere Biowereld en Napolina via internet inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige gegevens over de trends rondom online boodschappen bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan bekijk je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en doorzoek alle informatie. [jobs location=Tilff-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tilff

Welke supermarkt is nu geopend in Tilff?

Op dit moment een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij shops van Coop, Plus, Jumbo, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor winkels als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten in de regio. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Niet meer open? Geen nood. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt tielt-winge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tilff?

Sta je voor een dichte supermarkt? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Om en nabij Luik vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Poeders en Groente kruiden van top-merken als Wilkinson of Meia Pipa wanneer jij wil aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Supermarkt webwinkels

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt tielen.

Pick Up Point Tilff

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Tilff wat voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Boodschappen zoals Paprikapoeder tot Eco halogeenlampen en goederen van topmerken als Nourilax en Di Zabbia, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Handig: heb je weinig tijd? Koop dan zo’n vriesverse maaltijd als Coquilles op gemarineerde rodekool, Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Broodje Panini Pikante Kip. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Tilff

Leave a Comment