boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tignée

Op zoek naar een supermarkt in Tignée? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees jij alle handige gegevens betreffende supermarkten in Tignée. Probleemloos boodschappen als bijv. Rookvlees, Gezicht en Wasknijpers / waslijn of boodschappen van A-merken als Method en Irem online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook actuele nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per bezoekje. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal mensen bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Tignée-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tignée

Welke supermarkt is nu geopend in Tignée?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor filialen van Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kun je supermarkten bekijken die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en achterhaal of de winkel open is of niet. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt tielen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tignée?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Verzorging of Zonnebrandspray van betrouwbare merken als Herrenhof en/of Kona simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Hint: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Luik. Of bekijk handige info over Online supermarkt thynes.

Pick Up Point Tignée

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgers? Kies dan voor een pick-up point in Tignée ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Boodschappen zoals Taugé t/m Gemalen espressokoffie en boodschappen van bijvoorbeeld Yildriz of Bobby’s, haal je moeiteloos op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Zeebaars met ontbijtspek, Aspergeragout met mini krieltjes met peterselie of Groenteburger, prei, aardappelen. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Tignée

Leave a Comment