boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tielen

Zoek je de beste supermarkt in Tielen? Erachter komen welke supermarkt nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier tref je de meeste details betreffende supermarkten in Tielen. Direct boodschappen als bijv. Kantooraccessoires, Hamlap en Homeopatisch of boodschappen van geliefde merken als Miles Mossop en Peijnenburg online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je leest hier ook actuele gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 10 bezoeken in de maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bestelling. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Al duizenden mensen gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Meer weten over welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden vind je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en spot alle informatie. [jobs location=Tielen-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tielen

Welke supermarkt is nu open in Tielen?

Meteen belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Dit geldt ook voor supers als Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt thy-le-bauduin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Tielen?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Antwerpen vinden we meer en meer supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Muisjes of Vermout van betrouwbare merken als Tijd voor Ontbijt of Jaguar lekker makkelijk aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Antwerpen. Of lees meer over Online supermarkt thuin.

Pick Up Point Tielen

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Tielen een prima methode. Je hebt dan de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Luxe chips tot Servetten en alles van onder andere Rosebud en Fruittella, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een koelverse maaltijd als Kabeljauw met kruidenkorst, tagliatelle en bouillon van lavas, Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Broodje Rosbief. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Tielen

Leave a Comment