boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Thommen

Zoek je de beste supermarkt in Thommen? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle relevante feiten wat betreft supermarkten in Thommen. Wil jij boodschappen als Speciaal bieren, Blauwaderkaas en Luchtverfrissers of boodschappen van betrouwbare merken als Celesto en Vita Coco via internet inkopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook praktische tips over boodschappen doen bij de online supermarkt en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. We spenderen gemiddeld €25 per aankoop. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer boodschappers bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je de winkels. Klik op een shop en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Thommen-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Thommen

Welke supermarkt is nu open in Thommen?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de supers hier hebben vrij lange openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Plus, Coop of bijv. Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Ook het geval voor supers als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Kies een winkel en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt thimister-clermont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Thommen?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luik zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Slavink of Speklappen van betrouwbare merken als Andy en/of Kees handig bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt aan huis

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt thieusies.

Pick Up Point Thommen

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Thommen een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Havermout tot Zeep – intiem en goederen van erkende merken als Warm en Icy of Yufka, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Caribische roodbaars, Nasi goreng speciaal, kip in satésaus of Stamppot Boerenkool met rookworst. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Thommen

Leave a Comment