boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Thisnes

Meteen shoppen bij een supermarkt in Thisnes? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Hieronder lees je vergelijkingen en feiten wat betreft supermarkten in Thisnes. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Aardappelschotel, Stroop en Pijnstillers of boodschappen van welbekende merken als Berger en Glen Garioch op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondag terecht?En niet onbelangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan vind je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Thisnes-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Thisnes

Welke supermarkt is nu geopend in Thisnes?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Jumbo en Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor supers als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. De voordelen? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt thimister

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Thisnes?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Overige en/of Diepvriesgroente van A-merken als Brinta en Caluwe zonder problemen thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Meesetal heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bekijk alle acties

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de buurt van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt thieulain.

Pick Up Point Thisnes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Thisnes wat voor jou. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Aubergine en courgette tot Fijne koeken en artikelen van erkende merken als Wolf Blass en Mamma Bella, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Let op: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Geroosterde sardientjes met rozemarijnvinaigrette, Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree of Broodje Ei. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Thisnes

Leave a Comment