boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Thimister

Boodschappen doen bij een supermarkt in Thimister? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees je vergelijkingen en informatie rondom supermarkten in Thimister. Zonder problemen boodschappen als bijv. Producten voor huisdieren, Hamburger en Hagelslag of artikelen van geliefde merken als Taksi en Pampero op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Jij checkt hier ook meer nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per aankoop. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Meer en meer mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Bij welke winkels kan ik op zondagen shoppen? En ook handig: welke super bezorgt bij mij thuis?Zometeen tref je de winkels. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Thimister-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Thimister

Welke supermarkt is nu geopend in Thimister?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij shops van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo en natuurlijk Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en check of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Bekijk ook alle info over Supermarkt thiaumont

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Thimister?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Eau de toilette of Atjar van vertrouwde merken als Ferrer en Beemster binnen 24 uur aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Let op: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Luik. Of lees meer over Online supermarkt testelt.

Pick Up Point Thimister

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Thimister wat voor jou. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een door jou gekozen moment. Alle boodschappen, van Slaatjes tot Uitnodigingen en boodschappen van topmerken als Melkmeisje en Gliss Kur, kun je gemakkelijk afhalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Palingsalade met citroendressing, Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng of Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Thimister

Leave a Comment