boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Thieu

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Thieu? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina tref je alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Thieu. Probleemloos boodschappen als bijv. Cocktailsaus, Luxe chocolade en Deorollers of producten van merken als Fisherman’s Friend en Clos de Paulille online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer boodschappers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen shoppen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan check je de winkels. Tik op een zaak naar keuzen en check belangrijke gegevens. [jobs location=Thieu-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Thieu

Welke supermarkt is nu open in Thieu?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Coop maar ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Klik op jouw voorkeur en achterhaal of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Je kunt waar en wanneer je maar wil gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt tessenderlo

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Thieu?

Is de supermarkt gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen vind je steeds meer opties voor bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Afwasborstel en/of Dranken van merken als Naloc en Ses op een door jou gekozen moment aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Webshops van supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt tertre.

Pick Up Point Thieu

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Thieu ideaal voor jou. Jij benut dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Diepvries Vis tot Kant en klaar maaltijdsalade en goederen van betrouwbare merken als Balland le vallon of Chateau la Tulipe, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een koelverse maaltijd als Haringsushi met komkommer, Kippensoep of Broodje Coppadiparma. Even de magnetron in, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Thieu

Leave a Comment