boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Thiaumont

Zoek je de beste supermarkt in Thiaumont? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind je alle belangrijke informatie rondom supermarkten in Thiaumont. Vandaag nog boodschappen als bijv. Runderpoulet, Oordopjes en Dessert rijst of artikelen van A-merken als Jamie Oliver en De Mulonniere online kopen en laten thuisbezorgen? Je treft hier ook praktische nieuwsberichten over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per aankoop. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Opvallend veel huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik met de feestdagen shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan check je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Thiaumont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Thiaumont

Welke supermarkt is nu geopend in Thiaumont?

Op dit moment belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Coop en Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit is niet anders voor onder andere Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt terwagne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Thiaumont?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Luxemburg merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Zaden en Vogel van betrouwbare merken als Andy en Pez eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Niet zelden heb jij de gehele bestelling verrassend snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Zoek online supermarkten in de streek Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt ternat.

Pick Up Point Thiaumont

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Thiaumont ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een tijdstip dat het jou schikt. Boodschappen zoals Gekoeld bier t/m Verse kruiden en alles van geliefde merken als Langlois of Sobreiro, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Handig: geen tijd om te koken? Scoor dan een koelverse maaltijd als Kokkels met een mengeling van bonte paprika’s, Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes of Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Thiaumont

Leave a Comment