boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Theux

Een supermarkt bezoeken in Theux? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder lees je de meeste details wat betreft supermarkten in Theux. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Naturel, Taugé en Indonesische mix of items van erkende merken als Cune en Choba online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook meer nieuwsberichten over de trends rondom de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en vind meer details. [jobs location=Theux-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Theux

Welke supermarkt is nu open in Theux?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Plus en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie zoek je de supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Check ook alles over Supermarkt tervuren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Theux?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Luik vinden we meer en meer supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Pizza’s en Afslanken voedingsproducten van geliefde merken als One en Lustau zonder problemen thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luik. Of lees meer over Online supermarkt termes.

Pick Up Point Theux

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Theux ideaal voor jou. Jij profiteert dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Oosterse maaltijden tot Haaskarbonade en spullen van merken als Isla en Calgon, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: chronisch tijdgebrek? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Zachtgegaarde schelvis met amandelen, Koninginnesoep met kip of Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Theux

Leave a Comment