boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tervuren

Meteen shoppen bij een supermarkt in Tervuren? Erachter komen welke super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind je de meeste details betreffende supermarkten in Tervuren. Nu boodschappen als Uitjes, Bieslook en Kruiden of boodschappen van geliefde merken als Heel en Oxo online inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook handige informatie over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel boodschappers kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super de komende uren geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan doorzoek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en vind bruikbare informatie. [jobs location=Tervuren-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tervuren

Welke supermarkt is nu geopend in Tervuren?

Meteen een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop en ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor winkels als Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze zoekfunctie ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Bekijk ook alle info over Supermarkt teralfene

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tervuren?

Is het buiten openingstijden? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Gebakken uitjes of Dille van betrouwbare merken als Cillit Bang of Vacuvin simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Wie wil dat nu niet? Kies zelf voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel aanbieders heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt temploux.

Pick Up Point Tervuren

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Tervuren wat voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Gebraden gehakt t/m Hollandse maaltijden en boodschappen van welbekende merken als Nicotinell en Quorn, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Venkelrisotto met zalmvlokken, Kip kerrie ananas met aardappel en mexicomix of Broodje Warme Sate. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Tervuren

Leave a Comment