boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Ternat

Een supermarkt bezoeken in Ternat? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina vind je de meeste gegevens m.b.t. supermarkten in Ternat. Nu boodschappen als Wc-papier, Koffie capsules en Gezichtsmasker of supermarkt-producten van bijvoorbeeld De Loach en Wolf Blass via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over opties m.b.t. online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 120 bezoeken per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €27,50 per aankoop. Een interessante trend is de internet-supermarkt. Steeds meer supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Uitzoeken welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en bekijk praktische details. [jobs location=Ternat-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Ternat

Welke supermarkt is nu open in Ternat?

Direct boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Coop, Spar, Plus of bijv. Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en ontdek of de super momenteel open is. Dicht? Schrik niet. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Nu ook online: alles over Supermarkt temse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Ternat?

Sta je voor een dichte supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Toiletverfrisser of IJsthee van top-merken als Gall&Gall en Ame simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je jouw order voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de omgeving van Vlaams Brabant. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt tellin.

Pick Up Point Ternat

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? Kies dan voor een pick-up point in Ternat een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Chocoladepasta t/m Auto luchtverfrisser en artikelen van A-merken als Melvita en Sunny Bio, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Garnalenroerei, Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook of Visschotel met wortel en gebakken aardappel. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Ternat

Leave a Comment