boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Tenneville

Op zoek naar een supermarkt in Tenneville? Erachter komen welke super nu open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder vind je alle belangrijke details betreffende supermarkten in Tenneville. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Palingworst, Paasei en Keukentextiel of artikelen van A-merken als Salceda en Optimax via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige data over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €25 tot €30 per winkelbezoek. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Opvallend veel huishoudens kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden vind je de regionale supermarkten. Kies een geschikt bedrijf en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Tenneville-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Tenneville

Welke supermarkt is nu open in Tenneville?

Meteen boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Spar, Plus, Jumbo en ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld Deen. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super momenteel open is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt tavigny

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Tenneville?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg vinden we meer en meer bezorgservices. Alle benodigde boodschappen als Tandenborstel en Citroensap en limoensap van merken als Parodontax en Jose Cuervo zonder problemen laten bezorgen wanneer jij wil. Een uitkomst voor velen! Je kan zelfs kiezen tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij de meeste supers heb jij de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Vind online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt tarcienne.

Pick Up Point Tenneville

Interesse in online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Tenneville een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de pluspunten van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Tortilla t/m Cassis en boodschappen van A-merken als Brylcream of Les Hauts Lieux, pik jij vaak gratis op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gegrilde rode poon met sinaasappel, Spinazie a la creme of Broodje Rookvlees. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Tenneville

Leave a Comment