boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Suxy

Een supermarkt bezoeken in Suxy? Erachter komen welke supermarkt vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hier vind je de meeste informatie betreffende supermarkten in Suxy. Wil jij boodschappen zoals Aardappel, Peren en Wc-papier of boodschappen van erkende merken als Viverty en ESGIR online inkopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook bruikbare tips over de trends rondom online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondagen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina bekijk je de beste supers uit de buurt. Kies een geschikt bedrijf en zoek naar meer details. [jobs location=Suxy-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Suxy

Welke supermarkt is nu open in Suxy?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Coop, Albert Heijn, Spar, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Tik op een super en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Nu ook online: alles over Supermarkt strombeek-bever

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Suxy?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle boodschappen als Vleeskruiden en/of Cordon bleu van erkende merken als Loacker of Zwan simpel en snel bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij de aankopen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt strepy-bracquegnies.

Pick Up Point Suxy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Suxy een uitkomst. Jij gebruikt dan het comfort van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Sinaasappels en mandarijnen t/m Premixen en producten van geliefde merken als Hendrick’s of Cap Sork, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Gegrilde poon met knoflook en tijm, Boerengehaktschotel of Kibbeling met kruidendip. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Suxy

Leave a Comment