boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Surice

Zoek je de beste supermarkt in Surice? Benieuwd welke super op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind je vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Surice. Zonder problemen boodschappen als Kookroom, Water en Zout harde drop of supermarkt-producten van erkende merken als La Paz en Los Cisnes online inkopen en bezorgen? Je vindt daar ook praktische nieuwsberichten over boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €22,50 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt nu open is? Waar kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je de supers. Selecteer een winkel en spot meer details. [jobs location=Surice-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Surice

Welke supermarkt is nu geopend in Surice?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij filialen van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor supermarkten als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Scroll naar boven, daar tref je alle supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en ontdek of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt strijtem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Surice?

Is de winkel niet geopend? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Scharrel eieren of Trommelbiscuit van welbekende merken als Zuivelhoeve of Boomsma wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor bezorgen of afhalen. Dikwijls heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt stree-lez-huy.

Pick Up Point Surice

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Surice een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen als jou het uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Koolzuurhoudend tot Biscuits en spullen van merken als Swirl of Napoleon, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Poke Bowl met tonijn, Stoofpotje rundvlees of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Even de magnetron in, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Surice

Leave a Comment